Hoveniers
img_3649-800x600 54bcea1dcb0dd64854023a4dea7ca26e 25-800x600

Tuinonderhoud

Een tuin is hét visitekaartje van de woning.

Een mooie verzorgde tuin straalt iets uit van de bewoners. Wanneer uw tuin er mooi moet blijven uitzien is regelmatig onderhoud een vereiste. Wij kunnen bv. 1 x per 2 of 3 weken langskomen om te wieden, maaien enz, maar ook als u enkele dagen vooraf meldt dat u werkzaamheden gedaan wilt hebben. Dit berekenen wij per uur waardoor u zelf de kosten in de hand heeft. Dus heeft u geen groene vingers of geniet u liever van uw tuin dat dan er u in moet werken kunt u de vakbekwame Wiersma Hoveniers inschakelen. Vele tuinliefhebbers maken al gebruik van de Wiersma onderhouds hoveniers.

Deze specialisten onderhouden, snoeien en bemesten de beplantingen. Gazons worden in goede staat gehouden. Tuinafval en snoeihout wordt keurig afgevoerd. Als vijverspecialisten onderhouden wij uw vijver desgewenst. Er zijn mogelijkheden tot het schoonspuiten van bestratingen, voor- en/of najaarstuinbeurten, het knippen van hagen, het winter-klaarmaken van uw tuin, kortom tuinonderhoudswerken op maat.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden in tuinonderhoud. Dit kan op contractbasis.

Vakantie? Laat uw tuin verzorgen tijdens uw welverdiende vakantie!  Heerlijk luieren aan strand, wandelen in de natuur, uitrusten en nieuwe energie op doen. En na het thuiskomen? Meteen de tuin in om onkruid te wieden, uitgebloeide bloemen te verwijderen, het gazon te maaien . . . Weg en vergeten, alle vakantie rust. Laat als u van huis bent uw tuin verzorgen door Wiersma Hoveniers. U geeft op welke data u weggaat en thuis hoopt te komen en wij verzorgen uw tuin. Er wordt gesnoeid, grasgemaaid, uw haag geknipt en zo nodig bij droog weer de beplanting water gegeven.

Een verzorgde tuin werkt inbraakpreventief en voor u is het een heerlijk thuiskomen.

Vertikuteren